Påskeferie <3

Hei alle sammen..

nå er det ganske lenge siden jeg har blogga men det er bare fordi jeg rett og slett ikke har gidda å gjort det.

nå er det endelig påskeferie, vell egentlig har jeg hatt påskeferie siden fredag, men har bare ikke skrevet enda xD

men men... i dag har jeg egentligt ikke gjort så mye fordi jeg har hatt så sykt vondt i hode og veldig forskjøla men begynner heldigvis å bli litt bedre nå.

jeg har vert å hilst på besteforeldrene mine i dag, ikke så spesiellt egentligt men, siden de bor så langt vekke er det vell litt spesiellt for meg da, de hadde vert på besøk her i stavanger i noen dager så vi fikk akkurat hilst litt på de å sånnt før de tok toget hjem.

i morgen blir det forhåpentligvis en bedre dag for da skal jeg først til byen med søstera mi og nevøen min som blir 1 år på torsdag, så vi skal vell kjøpe noen gaver å bare kose oss.

å senere på dagen når vi har kommet hjem skal vi til campingvogna som ligger i egersund -.- ikke akkurat så kjekkt siden det sikkert ikke kommer til å være noen å være med dær.

men det er i vert fall internett der så jeg kommer vell til å kose meg med pc og kule is i kjeks med litt softis og stø på toppen :) har ikke smakt den isen de har der siden hmmm... ca 2 år eller noe sånnt.

de har også en liten tv stue der hvor man kan sitte å slappe av å se på tv, selv om jeg heller vil sitte i campingvogna vår for der har vi mye bedre tv, i tv stua har de sånnen gammel tv mens i campingvogna har vi flatskjerm <3

nå må jeg nesten avslutte dette innlegget siden jeg må pakke til i morgen.

Blogges vell ganske mange ganger i morgen da ;)
XoXo Patricia

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

xgirlx

xgirlx

14, Stavanger

leser denne bloggen NÅ

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Kategorier

Arkiv

hits